Saturday 12 October 2024

ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ-ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Μετά το πέρας του πρώτου μήνα της σχολικής χρονιάς, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ν.Λάρισας σας καλωσορίζει με ένα βιωματικό εργαστήριο διάχυσης αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+ 2023-1-EL01-KA121-ADU-000135987.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο χώρο του 9ου Δ.Σχ. Λάρισας (Αλευάδων 1, Φιλλιπούπολη) στις 17:00 και θα είναι διάρκειας περίπου δυόμιση ωρών. Οι εισηγήτριες του εργαστηρίου θα είναι η κα Βαρνά Άννα (ΠΕ06), η κα Κωστή Δέσποινα (ΠΕ06) και η κα Σταματοπούλου Αδαμαντία (ΠΕ06).

Κατά τη διεξαγωγή του, οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων θα συμμετάσχουν σε πρακτικές δραστηριότητες χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαιδευτική διαδικασία στην ελληνική γλώσσα και είναι δωρεάν.
Απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τη μαθησιακή διαδικασία κάνοντάς την πιο περιεκτική και ελκυστική ενώ συγχρόνως θα βρουν τρόπους εξοικονόμησης του χρόνου προετοιμασίας.
Για την καλύτερη δυνατή συμμετοχή σας στο εργαστήριο απαιτείται η χρήση κινητού τηλεφώνου και φορητού υπολογιστή (laptop) – και τα δύο πλήρως φορτισμένα καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα να φορτιστούν όλες οι συσκευές συγχρόνως.
Παρακαλείστε όπως προσέλθετε στο χώρο εγκαίρως (ένα τέταρτο νωρίτερα )ώστε να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος καταγραφής των συμμετεχόντων και της συνεπής διεξαγωγής του εργαστηρίου.
Σας περιμένουμε με ενθουσιασμό για να μοιραστούμε την αγάπη για μάθηση συνδυασμένη με το εύρος της ΤΝ που μπορεί κάποιες φορές να μας προβληματίζει αλλά συγχρόνως μας διευκολύνει.


 

No comments: