Wednesday 19 December 2018

    Ο Σύλλογός μας ένας από τους 4 επιλεγμένους εκπαιδευτικούς φορείς για τη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων του ECML στην Ελλάδα.  

   Ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλ. Γλώσσας και Φιλολογίας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση στην Ελλάδα επιμορφωτικών δράσεων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV), για το έτος 2019, και επιλέχθηκε μαζί με άλλους 3 φορείς σε όλη τη χώρα για το σκοπό αυτό. 

   Συγκεκριμένα, για την Ελλάδα εγκρίθηκαν οι ακόλουθες επιμορφωτικές δράσεις:
  •  CLIL (Content Language Integrated Learning): Περιφερειακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Φορέας διοργάνωσης: Σύλλογος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Ν. Λάρισας)
  • Developing language awareness in subject classes: Περιφερειακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.
  • ICT/REV (Digital literacy for the teaching and learning of languages): Περιφερειακή Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  • Ensuring effective foreign language teaching and learning for students with learning impairment: Ε.Κ.Π.Α
    Οι ανωτέρω επιμορφωτικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας κατά το έτος 2019, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV), με επιμορφωτές οι οποίοι είναι συνεργάτες του Κέντρου.
    Αναμένεται νεότερη ανακοίνωση-πρόσκληση του Συλλόγου για δήλωση συμμετοχής στον εγκεκριμένο κύκλο επιμόρφωσης από 1/1/2019.





No comments: