Sunday 22 October 2017

3rd Annual EEPEK Conference

3o Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας
 Μια Γιορτή της Εκπαίδευσης!
 Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι ως Σύλλογος, για τη συνδιοργάνωση του υψηλότατου επιπέδου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας της ΕΕΠΕΚ, που έγινε για τρίτη χρονιά στην πόλη μας!!

 Οργάνωση, επιμέλεια, προσοχή, καινοτομία...και πολλά πολλά ακόμη...έκαναν αυτό το συνέδριο όντως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! 
 Πολλές και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, ομιλίες, συζητήσεις και βιωματικά εργαστήρια έδωσαν στους συνέδρους, που έσπευσαν από ποικίλα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, τροφή για σκέψη και άπειρο εκπαιδευτικό υλικό για να εμπλουτίσουν το έργο τους. Επίσημοι προσκεκλημένοι, όπως ο Sugata Mitra, , ο Άγγελος Πατσιάς, η Lydia Stack, ο Olivier Francomme, ο Σοφοκλής Σωτηρίου και η Kristina Erkkila μοιράστηκαν τους εξαιρετικά ενδιαφέροντες στοχασμούς τους με 1600 συνέδρους για το σχολείο του 'μέλλοντος'.





Το συνέδριο διοργανώνει τα τελευταία 3 χρόνια η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε., Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας), το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ), 
το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας





και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
 Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της εκπαιδευτικής δράσης "Teachers 4 Europe
είναι επίσης πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας - Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα και είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO καθώς και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων.

Λίγα από τα στιγμιότυπα του συνεδρίου..


Η κα Ελένη Γρίβα παραλαμβάνει το 1ο βραβείο καλύτερης βαθμολογημένης εργασίας στο συνέδριο από τον κ. Sugata Mitra.

Η πρόεδρος του Συλλόγου μας κα. Μαρίνα Κολλάτου, παραλαμβάνει το 2ο βραβείο καλύτερης βαθμολογημένης εργασίας στο συνέδριο.

Η Αφροδίτη Γκιούρη στην παρουσίασή της
"PuppETs-EuropeanTravelers"


 


















No comments: